WEEKEND TRIP!

I helgen som var, var jeg på en "weekend trip" som projects abroad arrangerer. Det arrangeres som regel alltid noe som dette i helgene for de frivillige. Her møtte jeg mange andre friville fra hele verden, de var for det meste unge, så det var jo flaks :-D Det var folk fra Danmark, Canada, Frankrike, USA, England, Tyskland og sikkert noen jeg glemmer. Kjempekoselig! Vi reiste til et sted som heter Munnar. Det tok ca 6 timer med buss, langt oppe i fjellene. Her ridde vi på elefanter, gikk og shoppet litt, var på museum, og var på et "fekteshow", eller noe slikt. Og det var fakisk kaldt her?! Som en sommerdag i Norge, når solen var fremme var det deilig, men så fort den gikk bak en sky ble det lit kjølig, og på kvelden ble det så kaldt at det var nødvendig med en genser. Men jeg hadde ikke med noen gensere - ikke de andre heller for den sags skyld, fordi vi trodde det skulle være like varmt som det er her vi bor. Men det var jo faktisk deilig med et kjølig avbrekk fra den vanelige hetebølgen. 

Munnar var et sted der det grodde mye te. Tipper mange steder i verden får te fra dette stedet, for det var helt sinnsykt mye teplanter! Absolutt alle fjellene var dekket med disse plantene. Utrolig fint å se, og en helt utrolig utsikt! Det var kjempevakkert der. 

Når vi skulle ta bussen opp til dette stedet så fikk vel de fleste av oss en traumatisk nær døden opplevelse - i 4 timer. Verste jeg har vært med på i hele mitt liv.... Var så redd at jeg ringte hjem til mamma og Alexander for å si at jeg kanskje ikke kom til å overleve... Virker sikkert litt morsomt, men det verste var at når jeg kom ut av bussen og skalv som aldri før så var det ikke bare meg som hadde ringt hjem. ALLE var livredde, og nesten helt sikkre på at vi skulle dø på den bussturen. Nei, så faktisk døden rett inn i øynene, helt jævlig! 
Sier bare fullstappet, overvektig buss, bremsene var så dårlige at bussen skled bakover fordi den var så tung når vi egentlig skulle stå stille, + veier som dette: + et hjul utenfor veien + masse skriking + en RUSET sjåfør som sikkert hadde lyst til å dø

= En livredd Stine som som heldigvis overlevde. FLAKS

På veien hjem spleiset alle på å heller ta jeep hjem. var mye "dyrere" (kostet 43 kr per pers), men lett om vi gjorde det heller!

 


Meg og Anna 

Ape ♥

Folk er gale her. Her var det en gjeng med gutter som ville ta bilde av oss fordi vi er utlendinger. Ikke lett å bli omringet av gale indere alltid! Meg og Sofia som ble offer herSå smakte jeg på kokosnøtt melk! Det smakte..... ehm... rart, ikke spesielt godt. Ga den gledelig fra meg!

Sofia, Noah, Anna, meg, Ia, Nicholas og Jonah. Tror det var riktig :-)

NAM 

Victor, verdens sjønneste guide!! åårh, noe så nusselig. Løp rundt og alltid forsikret seg om at alle hadde det bra, tok gruppebilde hele tiden. Herregud, får lyst til å kleme han flat ♥
Så var han så redd for at vi ikke hadde hatt det bra siden vi ikke var så bråkete, haha så sjønn. Her har han kjøpt seg ny caps forresten, ganstah 


Slik så det ut over alt, sinnsykt vakkert. 

Man kunne bli tatt bilde av etter showet med fekterene, hadde litt lyst til det men så så jeg at man måtte pose i posisjoner som dette: 

... så nei Kjempe tur, skal definitivt på flere av disse! 

 

-Stine Cecilia  ♥

2 kommentarer

Åse Buli Egerhei

06.okt.2011 kl.13:47

Hei Stine. Jeg vet ikke helt hvordan det fungerer å skrive kommentarer, men jeg prøver å få det til, så ser vi åssen det går. Jeg var hos dine foreldre for en uke siden, og da hørtes det relativt dystert ut fra den andre siden av jorda. Men dette var veldig hyggelig lesning. Jeg er veldig stolt av deg, og du får en opplevelse du aldri vil glemme. Det er klart det blir kulturcrash på alle måter, men en har garantert godt av å se at det finnes en verden der ute hvor folk ikke er født med sølvskje i munnen. Det gjør noe med en! Jeg gleder meg til å følge med på bloggen din.

Klem fra Åse

stinececilia

07.okt.2011 kl.02:50

Du fikk det jo til veldig bra! Ja, var ikke så gøy på begynnelsen men det har virkelig kommet seg. Ja, dette blir en opplevelse!!

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits