TÆÆNING PÅ TAKET + NY ROOMMATE

I dag har dagen gått til jaging av kakkerlakk på morgenen, solt oss på taket og jeg har fått ny romvenninne. Hun er fransk, og det er ganske vanskelig å kommunisere med henne siden hun nesten ikke kan noe engelsk (?!), vet ikke hvorfor de ikke har lært det på skolen. Men hun virker jo koselig, så dette blir sikkert fint! 

Spilt cricket har vi også i dag. Haha, når vi spilte kom det forresten bort noen gutter som var ferdige på skolen, sikkert 15 - 16 år eller noe sånn. De kikket skikkelig og fniste, så kom de bort til meg og spurte om vi skulle spille cricket, mens de fniste og dyttet borti hverandre. Så spurte han ene om mobilnummeret mitt, haha, indisk flørting ♥ 

Så spiste jeg på en skikkelig sjabby resturant. - Eller rettere sagt, gatekjøkken. Grei mat, kostet jo bare 1,5 kr så kunne jo ikke forvente det beste. Ja, må forresten nevne prisene her nede. Det er helt sykt billig!! Nesten skammelig... I går når vi var på Greensland hadde jeg en hel middag + cola + vann. Dette ble 16 kr tilsammen. FOR MASSE MAT! haha nesten gratis. haha, nusseliiiiig! Han vil jeg ta med meg hjem!

Sol på kroppen! herlig at vi har et sted der vi kan sole oss :-D

 

 

 

nuss og klem fra india

 

Stine Cecilia ♥

 

3 kommentarer

Mathias Folke Nordby

06.okt.2011 kl.19:17

Veldig pen du er :)
oii, så billigt det er der!

ingeborgnf

06.okt.2011 kl.19:25

fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits