DET ER SÅ LITE SOM SKAL TIL

Et lite smil, en klem eller noen gode ord er noen ganger alt som skal til for å lyse opp noens hverdag. Å bli løftet opp, dullet med eller bare bli holdt i hånden er noen ganger alt som skal til for å få et barn til å føle seg spesiell. Det tar så lite energi, men gjør så mye for noen andre. Det er så utrolig lite som skal til. Det er viktig å huske på!

I dag har dagen gått til soling, jobbing og resturantbesøk, - igjen. Begynner å bli ganske brun nå, elsker at vi kan utnytte solen! Var sikker på at jeg kom til å komme hjem enda hvitere enn de hjemme. Haha, nå kan jeg bli fin og brun til jeg kommer hjem heldigvis :-) 

I går kveld var det en kakkerlakk til på rommet! EN TIL! Jeg hoppet opp på sengen og skrek, og Pauline drepte den med en sko. Det er godt det er noen som tør! Gleder meg til vi skal bytte rom, dette rommet mister virkelig alt sin sjarm nå... eller... det har egentlig aldri hatt sjarm. Men jeg liker det hvertfall ikke. Tikka masala. mmmm 

Utsikt fra taket. Fra en samtale mens vi ligger å steker i solen: 

Stine: Oh, I wish we were sleeping in a nice hotel and could drink strawberry daquiri on the beach... 
Mikkel: Stine, this is india 

Haha, noen som trenger en reality - check? 

 

Så er det videre på filminnspilling i morgen tidlig! 

Love from 

Stine Cecilia ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits