INDIAS SKJULTE SKATTER

I dag var vi ved et sted som heter Courtallam, der er det en foss folk dusjer i. Med klær da selvfølgelig. De vasker klærne her og, tror det er et slags hellig vann eller noe. Jeg dusjet ikke i fossen, men vennen til mikkel, og Youtah fra Japan gjorde det. Så faktisk veldig forfriskende ut i varmen! 

Det var et utrolig vakkert sted, som nok en gang har blitt ødelagt av søppel og slikt... Men det var fremdeles utrolig vakkert. Apene var overalt, følte jeg var i jungelen, der mennesker og aper lever sammen i harmoni. Helt sprøtt! Hadde så lyst til å ta med meg noen av baby - apene hjem, så utrolig søte! 

Det var noen boder der som solgte masse forskjellig jalla greier. Som alle andre butikker her i India gjør. Men måtte selvfølgelig se, og i en av bodene hadde de dritfine øredobber, ringer og hårspenner! Klarte ikke dy meg og måtte selvfølgelig kjøpe med meg noe. Første "tingene" jeg har kjøpt her! 

monkeys here, monkeys there, monkeys everywhere! 

Mine nye skatter, kostet meg 20 kroner, får nesten vondt av å betale så lite til disse menneskene. Men utrolig fine øredobber! Blir sikkert ødelagte før jeg får tatt dem på! haha. India kvalitet ♥

 

Etter besøket ved fossen gikk vi til byen og spiste mat. Jeg hadde meget sterk pepper - pomfri, og Chicken masala, med et kokt egg i (?!). Very spicy. Men utrolig godt! Alt annet enn ris please. 

Det pågår valg her nede akkurat nå, derfor ble weekend - tripen avlyst 2 helger fremover. Blir så irritert! Også kan vi heller ikke gå ut, eller være ute etter klokken 7. Mener dette er helt patetisk og unødvendig, men indere er indere, og det er faktisk ikke meningen man skal skjønne seg på dem tror jeg! 

Og forresten må jeg bare si noe. Hver dag siden vi fikk det nye rommet har noen menn kommet inn på rommet for å "gjøre" et eller annet. Den ene dagen tok de ut en seng (?), i dag "vasket" de hele badegulvet, med et eller annet som luktet salmiakk, tror det egentlig er gift, og når vi besvimer av giften skal de komme inn og ta alle tingene våre. Jeg sitter og glaner på dem fra de kommer til de går, fordi jeg stoler virkelig ikke på dem. Når de skulle flytte tingene våre begynte de å ta på tingene mine, huff. Neste gang får de et stort NEI og en dør i fjeset. Dette rommet er privat takk! 

Men etter en laang dag er jeg så trøtt at jeg tror jeg kunne sovnet ved middagen i dag... Varmen tar virkelig på. Merker dusjen roper på meg, snakkes senere!! :-) 

 

Stine Cecilia ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits