RAINY DAY

En vanlig dag i India i dag, ikke noe spesielt som har skjedd. Utenom det at regntiden kom sånn seriøst i dag, og det passet veldig dårlig. Jeg hadde tenkt å sole meg etter lunsj, men ettersom det ikke var noe sol å se, så var det jo bare å glemme det. Luften er så sinnsykt fuktig at det er ubehagelig varmt. Sånn tett luft på en måte. Og siden det er regntid har det plutselig kommet tusenvis av flyvemaur. Herregud! Kunne jo ikke passet bedre for meg som er helt hysterisk når det kommer til insekter, spesielt etter kakkerlakken var på det forrige rommet. Når det kommer en flyvemaur på meg hopper jeg rundt å skriker som en annen gal person, - ungene synes det er hysterisk da. Haha. Heldigvis ingen på rommet vårt enda, mine kjære firfirsler jager dem bort. 

Satt inne i et klasserom rett før middag i stad og snakket med en av dem som jobber her. Helt utrolig hvor mye eldre noen av dem ser ut enn de egentlig er. Hun sa hun var 20 år, (så mye eldre ut enn det), også snakket vi om kulturer i andre land og sånn. Vi kom inn på ekteskap, og hun sa at når hun fylte 21 så skulle hun gifte seg med en mann som foreldrene hadde plukket ut for henne. Hun fyller 21 i Desember, så ikke lenge til! Nesten alle her nede hararrangerte ekteskap. Hun spurte meg og Pauline om vi hadde kjærester, noe vi begge har. Hun spurte om hva de het og hva de jobbet som. Hun skjønner at ikke vi trenger å gifte oss slik som dem. Mange skjønner faktisk ikke det! De spør alltid om når jeg skal gifte meg osv. når de spør om jeg har kjæreste, siden det er en selvfølge for dem at demå det. Plutselig så sier hun at hun liker vår kultur. Fikk meg til å tenke på hvor mye de sikkert har lyst til å velge selv hvem de skal dele resten av livet med. 

Overskyet?! Måtte til byen og kjøpe meg noe breakfast. Funker dårlig med ris... 

Noe av det jeg savner skikkelig her nede er fersk frukt. Steinfrie druer, grønne epler, appelsiner, mandariner, mango og kiwi ♥ Her er frukten så dårlig, pågrunn av varmen blir den så myk. Og føler ikke den er ordentlig fersk. Men det funker i nøden! Også må jeg bare dele gleden med dere at vi fikk dosa til middag i dag! YEESS ♥ Er en slags pannekake - greie, istedet for ris, med saus ved siden av. Faktisk kjempegodt. Go mamiii! Mami er hun som er "sjef" for kjøkkenet :-)

Det var min interresante dag. Håper alle har det fint og koser seg hjemme ♥

Love 

Stine Cecilia ♥

 

Én kommentar

Stine

13.okt.2011 kl.19:36

Sorry, jeg hater å gjøre dette - men om jeg skal komme meg videre må jeg nesten. Men du skjønner det at jeg har kommet videre i Defines konkurranse på facebook, og trenger så mange stemmer som mulig for å komme videre til den store finalen. Selvfølgelig trenger du ikke stemme på meg om du ikke liker håret mitt, men ellers hadde jeg blitt kjempeglad om du trykket på linken og gav meg din stemme. Tusen takk! http://www.facebook.com/definehaircare?sk=app_266709280009008&app_data=Single-1312769-Latest

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits