14.10.11

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, den har igrunn vært ganske kjedelig. Det har regnet store deler av dagen, og på natten er det nå tordenvær og plaskeregn. Jeg synes som regel det er veldig koselig i Norge, elsker å sove til regn, lyn og torden, men i Norge rister ikke bakken for hvert lynnedslag og jeg trenger ikke være redd for at taket kommer til å falle ned på meg. Ganske heavy vær her nede akkurat nå, men det er vel slik tropisk vær kan være av og til! Jeg var fast bestemt på å sole meg i dag, var ganske mye sol og dødsvarmt før lunsj, men etter lunsj var det selvfølgelig overskyet... Men jeg hadde bestemt meg for å sole meg, så jeg tok på meg bikinien, tok med håndkle og la meg på taket i noen timer. Sikkert noen solstråler som trengte igjennom skyene. Haha. 

Barna gikk hjem til sine foreldre i dag og skal være der til over helgen, noe de synes er kjempegøy. Så det er altså ingen barn her. Eller tror det kanskje var 7 stk eller noe som ikke ble hentet i dag. Mikkel og Kasper er dratt for å reise oppe i fjellene, og dermed blir det ganske kjedelig i og med at jeg ikke har noen å ha en ordentlig samtale med, uten å ta frem ordboken. Men jeg skal heldigvis reise å møte Mikkel og Kasper på søndagen og reise med dem til tirsdag eller onsdag. Vi skal forhåpentligvis til en strand der vi kan bade og sole oss, få litt sydenfølelse. Så da fikk jeg på en måte en "reserve weekend - trip" likevel. Jippi :-D 

Det er virkelig ikke det at jeg ikke liker hun jeg deler rom med. Men det går ikke ann å si en setning, uten at hun ikke forstår hva jeg sier. Og hun sitter på rommet hele dagen. Foran pc'en. Sover lenge hver dag og sånn. Altså, jeg mener, vi kom ikke akkurat hit for å sove lenge og sitte på face hele dagen, synes jeg da, men det må jo selvfølgelig være opp til henne. I går fikk jeg dradd henne med til byen og i dag fikk jeg begge (han fra japan og pauline) med på resturant. Noe må man jo gjøre for å være litt sosial :-)

Ellers går det veldig greit, koser meg med å få panikkanfall pågrunn av alle insektene overalt, og fyller dautid med å lese litt. Jeg spurte en mann på filminnspillingen vi hadde forrige helg om det fantes skorpioner her, - bare for å være på den sikre siden. Han sa ja.... Skulle aldri spurt. Nå er det alt mulig her, slanger, edderkopper, flyvemaur, kakkerlakker, skorpioner og til og med ville tigre. Vet ikke om det er sant, men fikk høre det her om dagen. Vurderte sterkt å kjøpe meg en pistol eller et spyd, - bare for sikkerhets skyld. Menmen, er jo ikke død enda, så det går jo fint til nå! 

Chicken tikka masala. Spicy stuff!  

Snakkes i morgen

mange nuss fra meg 

Stine Cecilia ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits