TID TIL Å TENKE

Det er utrolig deilig å være på et nytt sted med nye mennesker, der ingen dømmer deg eller kjenner deg fra før av. Komme seg bort fra rutiner og det "samme gamle" hjemme, ta en pause og få tid til og tenke over ting. Tenker mye på hva jeg skal bli og hva jeg vil gjøre. På hva som er viktig og ikke viktig, og hva jeg vil forandre på. Jeg tenker på hvor heldig jeg er som har mange mennesker rundt meg som bryr seg, og at jeg har mange jeg bryr meg om. Skjønner at det ikke er vits å bruke tiden på ting som ikke gjør deg lykkelig eller noe som ikke er verdt å bry seg om. 

Det er deilig å komme seg litt bort fra alt det overfladiske hjemme, Og bare leve et helt annet liv for en liten stund. Sier ikke at jeg har, eller kommer til å forandre den jeg er, for det gjør jeg ikke. Kommer til å komme hjem, sannsynligvis bruke falske negler og falskt hår hver helg, og kjøpe tøy for hele lønna mi. Her nede sminker jeg meg også hver dag, det er til og med ei av jentene her som alltid sier "Hey doll!" hver gang hun går forbi meg. haha! Søtt. Men jeg kommer til å komme hjem med helt andre syn på ting, nye holdninger og et større perspektiv på livet. Det er jeg utrolig glad for!

Kommer ikke lenger til å tenke at en dårlig hårdag er verdens undergang, eller irritere meg for at mine negler er så sykt myke og aldri vil bli lange. Kommer ikke til å bli sur for at håret mitt ikke har vokst på 3 år, eller at øyevippene på det ene øyet er lengre enn på det andre. Ting som man ikke tenker over, men som man konstant går og klager på og som bare er helt sinnsykt meningsløst å bruke energi på. Skal heller være glad for at jeg har hår, negler og øyevipper fra nå av! At jeg har en normal kropp som ikke mangler verken et arm eller et ben, og fordi jeg har et fantastisk liv, med fantastiske mennesker. 

 
Today is a gift, that's why they call it present.

 

Stine Cecilia ♥

 


3 kommentarer

Mommo

15.okt.2011 kl.17:02

Sender deg en liten hilsen fra Camilla sin pc. Ser at alt går mye bedre, tenker på deg hver dag. Klem fra Mommo

stinececilia

15.okt.2011 kl.18:26

Mommo: Takk, koselig å høre :-) ja det gjør det, glad i deg! klem stine

Tante Linda og Terje

16.okt.2011 kl.22:29

Hei Stinemor, du er kjempetøfff og gir oss alle en vekker med din fortellermåte, du må kose deg og dele inntrykkene med oss når du er hjemme igjen, glad i deg stinemor, klem fra tante india (ha ha) terje og may emmeline kos kos

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits