DAGEN I DAG + ENDA EN ROOMMATE

I dag har det ikke vært skole pga valget så da har barna sovet, spilt sjakk og bare slappet av. Det kom ei ny jente fra Frankrike i dag som bor på rommet vårt. Så nå er vi 3 stk! Hun snakker heldigvis bra engelsk og virker veldig grei! Hun skal kun være her 2 uker faktisk, ganske lite, men hun får sikkert mye ut av det fordi om! :-) 

Glemte å si i går at når vi var på den resturanten der vi fikk kyllingburger og fast food, satt vi der lykkelige og mette når maten var fortært. Snakket og slappet av, i de gode sofa - stolene de hadde. Så så jeg bort ved vasken, og jeg trodde seriøst ikke det jeg så... - en ROTTE?! Åååå fytti å kvalmt! Jeg skrek ut at det var en rotte der, og vi prøvde å få tak i de som jobbet der, og min første reaksjon var å si: "do you have a gun?!", haha, bedre å få drept den med en gang tenker jeg! Vi pakket hvertfall tingene våre og kom så fort ut av stedet som mulig... Godt vi hadde spist ferdig! India på sitt beste der altså ♥

Bilder fra i dag: 

 

I morgen tror jeg vi skal dra til en foss der barna skal bade. Eller rettere sagt dusje. 

Hilser til alle hjemme! Miss you! 

 

Stine Cecilia ♥

 

2 kommentarer

Mathias Folke Nordby

19.okt.2011 kl.18:40

håper du har hatt en fin dag :) <3

May-Teresa

19.okt.2011 kl.18:42

fine bilder.

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits