ALL OF THE BEAUTIFUL PEOPLE SHINING LIKE DIAMONDS AIN'T GOT NO PROBLEMS

I dag har jeg ikke mer å fortelle enn at ryggen min er full av vannblemmer ♥ hurra. Akkurat det jeg visste kom til å skje, nå mister jeg min brunhet på ryggen. Fikk ikke lov å ha den gleden lenge nei! Så må jeg nevne at det klør ikke, ikke i det hele tatt.

Også har jeg lest ut "Barnepiken". Elsket boken! Ser at filmen er kommet ut nå, og den  jeg jo faktisk bare se når jeg kommer hjem! Boken var ikke så veldig spennende i begynnelsen, men etter å ha lest litt klarte jeg ikke legge den fra meg, anbefales! 

Nå har jeg lest 2 av 4 bøker. Fortsetter jeg i dette tempoet har jeg jo snart ingen bøker igjen å lese! 

Ikke mye annet å si jeg driver tiden med enn det vanlige. Utenom at en av guttene her alltid flørter med meg, haha. Hører navnet mitt støtt og stadig, noen ganger høyt, noen ganger lavt, og noen ganger med en pipestemme, så ser jeg bort på han og han later som ingenting, bare peker på kompisene og går bort. haha, han er sikkert 13 - 14 år (tar helt sikkert feil, som vanlig). Veldig søtt ♥

I morgen skal vi på en "function" i en annen by. Ca 2 timer med buss. Stemmer egentlig for å bare gå bort, mindre hodeverk. Buss + meg = en meget irritert Stine som sikkert kunne skjelt ut bussjåføren i minst en halvtime i strekk for den gal - manns kjøringa og all hoppingen. Yeeaah, buss in my heart.

Haha, INDIIIAAAA ♥♥ love you sometimes! 

Og jeg sverger, - hopper det en edderkopp, bille, eller flygemaur på meg igjen så dør jeg faktisk.

God natt alle sammen, håper dere har hatt en flott dag! 

love 

Stine Cecilia ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits