LØRDAG 22.10 - BESØK PÅ BARNEHJEM

Nå har jeg ikke hatt internett på over 1 uke. Det skulle bli "fikset" for en uke siden, men ja, India er India og her må man virkelig lære seg å være tålmodig. Men har internett igjen nå, så da blir det endel innlegg på rad!

Forrige lørdag var vi på besøk på et barnehjem. Det var for alle de frivillige i Projects Abroad. Veldig koselig å møte noen av de andre også av og til! Barna hadde ventet lenge på oss, og hadde øvd inn en "marsj - gange" som de viste oss når vi kom, vi fikk velkomstgave og alle barna var kjempeglade for å se oss. Løp rundt oss og spurte om navnene våre, tydelig glade for at det skjedde noe spesielt. De hadde planlagt leker for oss som vi ble med på, og vi fikk kjempegod mat. Vi plantet trær og koste oss. Jeg møtte til og med ei fra Norge der faktisk, deilig å snakke litt norsk med noen igjen til en forandring! Selvom vi glemmer oss veldig ofte og plutselig så snakker vi engelsk til hverandre! Men sånn er der når man bare snakker engelsk med alle andre :-)

Jeg ble så glad for å se dette barnehjemmet, siden det er så trist å vite at hvis det ikke hadde fantes - hadde sannsynligvis disse barna bodd på gaten, eller verre. Her får de tilbydt skole, et sted å sove, folk som passer på dem og mat. Det er så bra at det finnes mennesker som starter slike ting! 

Bilder fra dagen: 

Morgenkaffe. Vet ikke om jeg har nevnt det men kaffen her nede er helt sykt god. Det er kaffe med melk og sukker og smaker som iskaffe, bare i varm versjon. Passer meg perfekt!

Synet som møtte oss ved barnehjemmet. Helt klare for å vise oss hvor de bodde!

Velkomstgave. Sitron og mangodrops.Ååå, verdens skjønneste gutt! Var hele tiden rund og passet på, og plukket søppelet til alle. Ble helt imponert over hvos arbeidsomme disse barna er. Går skikkelig inn for arbeidsoppgavene sine og gjør dem skikkelig. Så skulle vi plante trær. Hver frivillig fikk et "team" på 2 barn hver, her er mitt team. Vi plantet det beste treet av alle, og var superfornøyde! Ga det vann og kjærlighet. Til slutt så spurte jeg hva treet var til, og det var visst et tre som hjalp flaggermus med å få mat. Perfekt. Så da hadde vi hjulpet noen flaggermuser og overleve den dagen. Typisk min flaks, alt med dyr er jo bare min store kjærlighet....
Lunsjtid! Etter maten fikk vi is ♥ Deilig! Isen her smaker så utrolig godt, nesten bedre enn hjemme. Smaker mye mer vanilje. Meg og Ingvill

Så var det fyrverkeri på slutten av dagen. Barna synes dette var kjempegøy og løp rundt med stjernerab og diverse. Det ble skutt noen store greier, og alt jeg har å si: galskap. Noen av dem veltet over folk og de fyrte dem kjempenærme alle, uten å tenke på at noen kunne skade seg. De bare lo når de veltet. Jeg holdt meg for min del bak en murvegg og holdt meg for ørene, liker virkelig ikke slike ting. I hvertfall ikke når det er små barn i nærheten! Superhappy! 

Dette var forrige lørdag, en kjempekoselig og morsom dag! Er glad vi får muligheten å bli med på sånne ting :-)

 

Stine Cecilia ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits