MANDAG OG TIRSDAG - FILMINNSPILLING IGJEN

På mandag morgen fikk jeg en telefon om jeg kunne komme på den filminnspillingen vi hadde for en tid siden, igjen fordi de trengte flere utlendinger. Sa ja til dette, for tenker at man må gjøre mest som mulig! Dermed reiste jeg dit på mandag, der det ble gjort noen opptak, før vi gikk på et fint hotell og gjorde flere opptak dagen etter. Kjempegreit å få gratis hotell og mat, klager ikke på livet som moviestar. Haha. Denne gangen så jeg enda verre ut enn sist, og jeg måtte i tilleg si kjempemye, flaut! Når filmen kommer ut vet jeg ikke om jeg skal gjemme den eller vise den til folk... Er virkelig grusomt hvordan de kan trekke hver eneste søthet ut av meg, får håpe den indre sjarmen skinte litt igjennom.

Ellers var det gøy å gjøre noe annet og møte noen andre! Det var 2 andre frivillige også der, så det var moro. 

Noen bilder: Vel hva kan man si? Blitt ginger med kort hår og krøller og verdens fineste kjole, blir vel ikke søtere enn det?Mann og kone. Jeg skulle se ut som jeg var 28 år og på dødsleie. Meget pent.

Jeg skulle dø i denne scenen, derfor veldig trist!Blir sminket med bart!

Meg, Robert, Raphael og Matthew 

Ms. Charming. Fornøyd med hatt Jeg har virkelig sett de store forskjellene på fattig og rik nå. Aldri før har jeg sett noe så sykt. Dette huset var noe av det fineste jeg har sett, kjempestort, med fontene foran døren, akvarium og garasje til bilene. Kjempefin og velstelt hage med grønt gress. Gikk du utenfor porten var du tilbake til det samme India. Helt uffattelig å se! Det var flere hus i et annet nabolag som var kjempefine, det ene så faktisk ut som et funkis - hus. Mens hvis du kjørte rundt neste sving var det som å se en annen verden. Sykt!

 

Så dette var altså min lille stund som filmstjerne, nå er det bare å vente på at filmen kommer ut og jeg blir superstjerne! 

 

Stine Cecilia ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits