ONSDAG - HAPPY DIWALI!

På onsdagen var det en dag som heter diwali. Dette er en ordentlig høytidsdag for indere, akkurat som vi feirer nyttårsaften her. Vi stod opp kl 3 på natten og tok med alle 30 - 40 barna og badet dem i den fossen jeg har skrevet et innlegg om tidligere. Det regnet, og jeg tok derfor ikke med meg kameraet, jeg tok nesten ingen bilder av denne dagen i det hele tatt, fordi fra 12 på natten til 12 neste kveld var det konstant smelling av fyrverkeri, og da holder jeg meg helst innendørs! Men noen bilder ble det selvfølgelig. Ble lite søvn, men gøy å få oppleve denne dagen også! 

Dagen før fikk alle barna forresten nytt tøy av noen sponsor folk. Det var kjempegøy å "pakke opp" pakkene, og alle barna sa at det var som christmas eve, siden de ikke feirer det her. Så kunne alle bli fine og nye på diwali!

A few pictures: 

Min indiske kjæreste ♥ Du må bare lære deg å dele Alexander, for dette er det nydeligste jeg noengang har sett, so in love ♥Fyrverkeri.... skrekk og gruDennis. Haha, love him 

Skjønner ingenting av hva som skjer med bildene, noen kan jeg ikke se og noen vil ikke vises... Så det ble nesten ingen bilder på dette innlegget. Jaja, blir kanskje bedre i morgen! 

Dette var da diwali i India! 

Stine Cecilia ♥

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits