WEEKEND TRIP - KULLAM

I helgen har jeg vært på enda en weekend - trip! Denne gangen gikk turen til en by som heter Kullam. Når vi kom der på fredagen gikk vi egentlig bare å la oss, før det var opp neste morgen og på en båttur i 6 timer. Var litt lenge, men utrolig mye fint å se. Også fikk vi fisk til lunsj! Lykke! Ikke den beste fisken jeg har smakt vel og merke, men jeg synes likevel det smakte himmelsk. På kvelden fikk vi 3 retters middag, kjempedeilig! Før vi gikk til en bar og kjøpte litt drikke med oss til hotellet hvor vi koste oss inne på et av hotellrommene. Kjempegøy kveld, tror aldri jeg har ledd så mye på lang tid.. Fikk vondt i muskler i halsen så mye lo jeg. Haha, fantastisk! 

Vi la oss dermed veldig sent denne kvelden, og tror det ble 3 timers søvn før det var opp igjen kl 6 og gjøre seg klar for å ta bussen. Jeg var sjeleglad for at jeg kun hadde 2 glass denne kvelden, fordi en busstur i India når du er dagen derpå ville jeg faktisk ikke anbefalt til min verste fiende. Jeg synes derimot litt synd på de som hadde litt mye drikke dagen før, kan faktisk ikke tenke meg å ha bakrus i denne varmen og en 4 timers lang busstur. Huff, stakkars mennesker! 

På bussen må jeg bare fortelle om den kvalmeste og mest grusomme opplevelsen i hele mitt liv. Jeg satt sammen med 2 andre jenter på en rad med 3 seter, jeg satt nærmest midtgangen. Vi fikk heldigvis plass, siden etter kanskje 10 minutter ble det stappfullt, og du må bare regne med å få rumper presset i trynet og bli dyttet hit og dit. Spesielt siden jeg satt i midtgangen var jeg et offer for dette tilfelle. Men det var helt greit, det er sånn det er her, men etter vi kanskje hadde kjørt 3 kvarter - time, kom det en mann på. Gammel, med skjegg og et skjerf over skuldra. Han plasserte seg rett foran meg/ved siden av meg, og jeg kan faktisk ikke beskrive hvordan resten av turen var... Han var det mest illeluktende mennesket jeg har møtt i hele mitt liv. Jeg måtte puste med munnen resten av de 3 timene, hvis jeg pustet med nesa brakk jeg meg rett foran han, det var faktisk så ille. Sa til de jentene jeg satt med at jeg kanskje kom til å spy, og det var rett før jeg gjorde det også. Trodde ikke et menneske kunne lukte så ille, men dette er sikkert snakk om måneder, om ikke år med gammel svette og kroppsvesker, tøyet var sikkert heller ikke vasket på en god stund. Huff, det var virkelig ikke en bra opplevelse i det hele tatt, og nå har jeg bestemt meg for å aldri ta buss igjen i India, hvis ikke det gjelder livet da selvfølgelig. 

Ellers har jeg hatt en topp helg med flotte mennesker, alltid gøy å møte de andre :-) 

Bilder fra helgen: Vi kjørte denne husbåten. 

Så fikk vi øl på båtturen, jeg tok en fordi tanken på å kose seg meg øl på en båttur er jo veldig koselig! Men så tok jeg en slurk og husket at jeg ikke likte øl, ikke i det hele tatt faktisk i edru tilstand, så da ga jeg den gledelig til noen andre! Men tanken er jo koselig da...Så stoppet vi litt for at de som ville kunne ta seg et bad. Det fristet veldig lite på grunn av at vannet er utrolig skittent, men det var likevel 3 stk som badet! Dette er faktisk hovedgrunnen til at alle våknet opp neste dag med støle lattermuskler. Tror ikke japanere pleier å drikke så mye? Haha! Han ble hvertfall en apekatt uten like, og jeg har aldri sett noen bli sånn når de drikker. Var hvertfall utrolig god underholdning for oss andre, haha stakkars.... Tror ikke han hadde det så bra dagen etter. 

Ble ikke så mange bilder denne helgen. Men noen er det jo!

Håper alle hjemme har hatt en fin helg ♥

kyss og klem fra 

Stine Cecilia ♥

 

2 kommentarer

Biky

31.okt.2011 kl.15:03

Kjempe fine bilder:)

Jonas Bech

31.okt.2011 kl.15:34

Ha en fin dag og kos deg :-)

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits