LIVE YOUR LIFE WITH ARMS WIDE OPEN

Tiden flyr, plutselig har det gått over 1 mnd og jeg har ikke mer enn 2 - 3 uker igjen her nede, avhengig av hva jeg bestemmer meg for. Det er så sykt hvor mye jeg har fått oppleve her, og jeg er så utrolig glad for at jeg tok denne sjansen, og heiv meg i det, selvom det var skummelt og jeg tvilte. Jeg har funnet ut så mye om meg selv og ikke minst om verden. At det finnes en annen side, helt svart hvitt til den verden vi lever i på den andre siden av kloden. Ja, jeg vil faktisk si det er som en annen verden. Men India vokser på meg, og det er så mye jeg elsker ved dette landet! Som å gå til nabobyen på morgenen og se hvordan indere starter sin dag. Går til sine små butikker der de selger godteri og kaffe, henter vann i vannstasjonen, henger tøy på tørk, barn som løper rundt og ler og peker på de rare hvite utlendingene, og folk som legger chillien på tørk på betongen utenfor huset. Tiden går sent her, ikke fort slik som hjemme. Folkene har ikke hastverk, og det er det som er så deilig. Det er også mye jeg bare ikke takler ved dette landet, haha. Noenganger blir jeg så irritert at jeg kunne falt i bakken, men det går fort over. Eller hvertfall til jeg bare kommer på rommet mitt og legger meg ned. Men stort sett er jeg glad i India. 

Jeg har funnet ut at jeg har så lyst til å reise myye i livet. Reise rundt hele verden, se alt! Jeg kommer jo sikkert ikke til å gjøre det, men har utrolig lyst. Jeg trenger å reise mye, det er bare slik jeg er, eventyrlysten! Selvom borte er bra men hjemme best, har jeg lyst til å bo noen år i utlandet også. Huff, det er så mye jeg vil. Vil jo selvfølgelig en gang slå meg til ro, men det får vi ta om hundre år!

Man burde få mest ut av livet. Ta sjanser man får, og hvis det er noe du har lyst til; ikke la noen stoppe deg fra å gjøre det. Du blir tusen opplevelser rikere, og minnene kan ingen ta fra deg. Heller ikke bånd du lager med mennesker du møter langs veien. Jeg gleder meg til å komme hjem, men vet det kommer til å bli så trist å gå fra alle her... Alle guttene mine som jeg er så glad i. Er glad i jentene også, men det er guttene jeg har det mest moro med. Jeg kommer til a savne min lille sukkerklump som kommer løpende mot meg og vil opp på fanget mitt, jeg kommer til å savne Dennis sin energiske personlighet og når han har fullt at hvitt pudder i hele trynet og løper etter meg for å dynke meg med det samme, haha, kommer til å savne min store beundrer som er så glad i meg, men ikke vil innrømme det, når han har skrevet "I LOVE YOU" inne i hånden og roper på meg fra mengden og viser meg hånden, med et stort glis om munnen. Jeg kommer til å savne Bom Bom som er så omtenksom og kommer og stryker meg i håret. Jeg kommer til å savne "the doll" som jeg bare vet kommer til å bli verdens beste mor, hun er så utrolig snill og passer på alle de små barna. Ååå, alt jeg kommer til å savne. Jeg bare vet jeg må tilbake hit en vakker dag og besøke! Selvom det ikke har gått så lang tid så kommer man utrolig fort inn i ting. Jeg kom hit helt alene og uten noen andre. Heldigvis var jeg så heldig å ha Mikkel her som kunne vise meg det meste, men jeg var nødt til å tilpasse meg, og nå drar jeg snart herfra med både lyst til å dra og lyst til å bli

Man lever kun en gang, livet er så altfor kort til å ikke gjøre det man vil. Grip dagen for alt den er verdt. Om du er en person som elsker å bo på et eneste sted, elsker livet slik, lev slik. Om du er en person som liker å male og tegne, mal og tegn for harde livet. Om du er en person som lever for andre mennesker og ikke deg selv, fortsett slik. Gjør det som gjør deg lykkelig. Man skal selvfølgelig ta hensyn til andre personer man har i livet også, men jeg synes man alltid burde følge drømmene sine. 

Ingenting er umulig!

Today is where your book begins, the rest is still unwritten. 

 

Stine Cecilia ♥

 

Én kommentar

Tante Beate

03.nov.2011 kl.14:40

Så utrolig godt skrevet Stinemor <3

Og det er så sant, minnene og drømmer kan INGEN ta fra deg <3 <3

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits