HELGEN

Jepp, da hadde man visst fått halvveis feber og snufsete nese, i India. Jippi. Meget ønskelig med andre ord (og jeg som aldri er syk?!), og det regner - eller rettere sagt øser ned utenfor og det tordner og lyner som rakkettene på nyttårsaften. Føler virkelig denne dagen altsååå ♥♥

Men ellers har helgen vært helt topp! Bodde på et kjempefint hotell, spist god mat og shoppet masse. Ah, lykke! Er så fornøyd med alt. Når jeg går inn i en butikk og eieren viser meg alle ringene, øredobbene og smykkene klarer jeg ikke velge... Jeg vil ha alt. Men må jo begrense meg litt. Men det er så sinnsykt billig! Dødsgøy! Så har jeg sikkert endt opp med 20 - 30 skjerf? Hallo? Kjøpte kanskje 10 skjerf forrige gang også, kan bare kalle det en mani. Jeg elsker skjerfene her nede. Dritfine farger og fint stoff, og når et skjerf vanligvis koster rundt 10 kr, er det noe som heter begrensning? Ikke hvis du ser i mine handleposer.. Haha. 

Spiste den beste middagen jeg har hatt på over en måned, med ekte grønnsaker. Gud å godt! Vi var også på en bar på hotellet der vi satt på lørdagskvelden, var forsåvidt veldig koselig, men er bare masse gamle eller eldre menn, indere, ingen damer går på bar her nede. Så vi var vel litt beglodd, men det gikk helt greit og baren stengte halv 11 så da tok vi kvelden!

Madurai er forresten verdens mest kaotiske og  bråkete by. Tipper alle som bor i denne byen er halvt - døve hele gjengen, er ør i hodet etter bare en helg med endeløs tuting fra bilene og alle menneskene. Er glad jeg ikke bor der hele tiden, en helg er nok! :-)

Noen bilder: 

Klarte forresten å knekke headsettet mitt rett før vi skulle på en 5 timers togtur.... Lappet det litt sammen med teip, men ble ikke så veldig bra. Kjøpte meg likesågodt bare et helt nytt, nesten helt samme til 41 kr! 

Mine poser, orket ikke ta ut alt sammen. Posen til høyre er bare fylt med skjerf, pluss at det er noen flere i den blå posen. Hvordan skal alt dette få plass i kofferten? Haha, har jeg ikke tenkt på.

skjerf ♥♥

Tenker alltid at "Å den fargen er jo fin", "den fargen passer jo til masse" osv. Så da blir det ikke bare med et, - men kanskje 5 fra en butikk. Huff, Pauline bare lo av meg. Haha, men er jo moro!NAM. Grønnsaker, kyllingfilet og pom fri. heaven

Så bestilte vi banana split, åååå nammi!Alt i alt, en super helg! 

Håper alle hjemme har hatt det kjempefint i helgen, hilser masse til dere alle, love you! 

 

masse kyss fra 

Stine Cecilia ♥

 

Én kommentar

Tante Camilla

06.nov.2011 kl.14:27

Hei, Stinemor.

Ser ut som om du har hatt en innholdsrik helg.. Så moro med litt shopping- Spesielt når det er så billig :) Håper formen blir bedre, og at kvelden blir fin.... Kos deg videre, Klem fra tante til verdens beste Stinemor

Skriv en ny kommentar

stinececilia

stinececilia

19, Kristiansand

Er ei jente på 19 år fra Kristiansand. Jobber for øyeblikket som frivillig arbeider i India, med Projects Abroad. Her skriver jeg om mitt liv i India :-)

Kategorier

Arkiv

hits